Dogheart - The Dog Expert

Nyitóoldal > Terelőkutya oktatóközpont

Terelőkutya oktatóközpont

Szakmai bemutatkozó

Szakmai múltunk, felkészültségünk az érdeklődők szolgálatában !

A HTC 2001 óta működik. Célunk a terelőkutyákat tartók számára rendszeres lehetőséget biztosítani arra, hogy kedvencükkel gyakorolhassák a kutya eredeti hivatását.

Hagyomány, sport
A terelőkutyák esetében ez nem egyszerűen szabadidőtöltés, hanem igen fontos szempont a génmegőrzés szempontjából is. Ma, amikor a kutyák mindinkább családtag szerepben élnek mellettünk, igen nagy szükség van arra, hogy ősi ösztöneiket, született képességeiket legalább sport jelleggel használják.

Munka
Természetesen a farm-munkára szánt kutyák oktatására is lehetőség van autentikus körülmények között. 

Ösztönkezelés
A terelés kiváló lehetőség a kutya és a gazda közötti kapcsolat fejlesztésére, hiszen azt tanulják meg mindketten, hogy a legősibb ösztön intenzív hatása alatt hogyan kell eredményesen együttműködni, és ez később, más szituációban is hasznos lehet.

Magunkról...
2001 óta számtlan nemzetközi szaktekintélyt, világbajnokokat, oktatókat láttunk vendégül szemináriumokon, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a különféle módszerekkel.
Magunk is részt vettünk több ilyen eseményen Európában és a tengerentúlon. 


Tanulmányúton. Nacodoches-Texas US 2002
Junior Nemzeti Bajnokság /National Futurity
texas1.jpg
texas2.jpg

Arkansas US 2005
Farm munka tréning
arkansas1.jpg
arkansas2.jpg
Collin Seabourne(NZ) két alkalommal volt vendégünk
clinic01.jpg 
clinic7.jpg

 

Mivel mi magunk is nemzetközi bírók vagyunk, minden évben számos alkalommal veszünk részt Európa országaiban rendezett nemzetközi eseményeken ebben a szerepben.

A kiképzés vezetője, Kiss Barbara évente több nagy sikerű nemzetközi szemináriumot rendez különböző országokban, illetve hozzánk is érkeznek külföldi tanítványok.

Feltöltés alatt!!!

Beszélgetés a magyar pásztrokutyákról. (ZTV) 

  

 

   

 komm-kelpie.jpg

komm-kennel1.jpg.

herdingcenter.jpg
Vár a terelőkutya iskola Budapest mellett, ahol bármilyen kutyával kipróbálhatjátok tehetségeteket, ügyességeteket.

szerkuty.jpg
A szeretet KUTYAiskolája a mindenféle erőszaktól mentes, szeretet alapú tanítás kérdését járja körül, megpróbálva segítséget nyújtani a régi és új gazdáknak egyaránt.
Az E-KÖNYV az Ungerground Kiadónál jelent meg, itt elérhető.

ladune.jpg

 

English

Kedves Látogató! A friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Weblapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Megértettem és elfogadom