Dogheart - The Dog Expert

Nyitóoldal > További tartalmak

További tartalmak

Impresszum

Dogheart Betéti Társaság

Cj.: 13-06-065214

asz: 21364437-1-13 

2211 Vasad, II.Külterület 105/B.

Tel: +3630-2229258

 

Technikai információk

 

Weboldalunkat a Google Chrome, Mozilla Firefox és Microsoft Internet Explorer 9+ verziókhoz optimalizáltuk.

Internet oldalaink 1280x800 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a cookie-k használata, valamint a JavaScript-futtatás engedélyezve legyen.

Weboldalunk az AMGC Entertainment - Domain Hosting divízió (webhosting - domain regisztráció, web tárhely) szerverén van elhelyezve.

AMGC Entertainment Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 01 09 334675
SZÉKHELY: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
ALAPÍTÁS ÉVE: 2011
ADÓSZÁM: 23161278-2-43

 

Általános jogi információk

A weblapunkon szereplő szövegek, képek és videoanyagok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldalak bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Honlapunk kép- és szöveganyagát a tartalmat fejlesztő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére az AMGC nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát, ezért ezúton is kizárunk minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre a www.dogheart.hu honlapon tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi szabályok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Cégünk az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az AMGC biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek és illetéktelen közzététel ellen védjük.

 

 komm-kelpie.jpg

komm-kennel1.jpg.

herdingcenter.jpg
Vár a terelőkutya iskola Budapest mellett, ahol bármilyen kutyával kipróbálhatjátok tehetségeteket, ügyességeteket.

szerkuty.jpg
A szeretet KUTYAiskolája a mindenféle erőszaktól mentes, szeretet alapú tanítás kérdését járja körül, megpróbálva segítséget nyújtani a régi és új gazdáknak egyaránt.
Az E-KÖNYV az Ungerground Kiadónál jelent meg, itt elérhető.

ladune.jpg

 

English

Kedves Látogató! A friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Weblapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Megértettem és elfogadom