Dogheart - The Dog Expert

Nyitóoldal > DogheartFOTO

DogheartFOTO

Bemutatkozunk

Eredeti oldalunkat elérhetetlenné tették számunkra. A fb egyenlőre nem tud segíteni...
A régi oldal elérhető olvasásra, így az ott látható több ezer kép is.
Itt folytatjuk a publikálást, nem tudva, lesz-e visszatérés az eredetihez.
Our original page has been made inaccessible. Fb can't help yet ...
The old page is available for reading, so you can see thousands of images there.
We will continue publishing here, not knowing if there will be a return to the original. fb-logo.jpg
 

Kiss Barbara
baba.jpg
Gyermekkorom óta foglalkoztat a mûvészet, a rajzolás, festészet. Már az általános iskolában szívesen rajzoltam és a tanárok is sokat segítettek. Ez részben öröklött dolog, hiszen mindkét szülõi ágon sok az ügyes kezû, mûvész ember. A képzõmûvészetnek szinte minden ága érdekel és ki is próbáltam, illetve alkalmazom mind a mai napig. Ilyen az olaj, illetve az aquarel festészet, a grafika és a pasztel használata, a tus és a különféle pácok. Óvodapedagógus, majd rajztanári diplomát szereztem, amihez fotósorozat volt a diplomamunkám. Tanultam hagyományos kézmûves mesterségeket.
A fotózás az utóbbi években egyre több szerepet kapott életemben, elõször óvodákban, iskolákban fotóztunk. A rajztanári fõiskolán megtanultam az alapvetõ hagyományos labortechnikákat és a hagyományos gépek használatát.
baba2.jpg

Árkosi József
joe.jpg
Gyermekkorom óta rajzolok, érdeklõdésem édesapámtól örököltem. Mindig grafittal dolgoztam, tárgyakat, állatokat rajzoltam. Egyik mesterem Muray Róbert állatfestõ mûvész volt. A képzõmûvészeti szakközépiskolába grafika szakra jártam. Késõbb a rajz mellett mindinkább a fotózás felé fordult az érdeklõdésem, elsõsorban a természet, az állatok, növények fotózása irányába, ezért bejártam Európa, Afrika és az USA számos vidékét, és nagy mennyiségû anyagot gyûjtöttem. Dolgoztam újságoknak, képeim jelentek meg tankönyvekben, más kötetekben, négy könyvem jelent meg saját fotóanyaggal.
joe2.jpg

DogheartFOTO
mi2.jpg
2003 óta élünk és dolgozunk együtt, a dogheart név eredete közös szerelmünk, a kutya. Fotós tevékenységünkben is nagy szerepet játszanak a kutyák, hiszen rendszeresen tudósítunk kutyás sportrendezvényekrõl sajtóban és az interneten.
Önálló kiállítás- sorozatunk járta az országot, és bemutatkoztunk számos mûvészeti rendezvényen.
A minket körülvevõ világ ábrázolására végtelen új lehetõségeket nyújt a digitális technika, melyet alkalmazunk. Szeretnénk emléket állítani az eltûnõben lévõ embereknek, foglalkozásoknak, a természet ritka szépségeinek, de munkáink idõnként talán túlmutatnak ezen, és egyszerûen csak arról szólnak, hogy hogyan látunk, és akarunk láttatni dolgokat.
A fotók alatt egy közös név szerepel, mivel felvállaljuk egymás munkáját.
Dolgoztunk újságoknak, képeink jelentek meg tankönyvekben, más kötetekben, kiadványokban, plakátokon, falinaptárakon. 

... és a jövő záloga
fiuk.jpg

csalad.jpg

Mind a négyünknek jelentek már meg képei a National Geographic
magyar mutációjnak válogatásában.

 szemben-ng.JPG
orsegben-ng.JPG


frizura-napkepe.JPG

ng-strand.png

 komm-kelpie.jpg

komm-kennel1.jpg.

herdingcenter.jpg
Vár a terelőkutya iskola Budapest mellett, ahol bármilyen kutyával kipróbálhatjátok tehetségeteket, ügyességeteket.

szerkuty.jpg
A szeretet KUTYAiskolája a mindenféle erőszaktól mentes, szeretet alapú tanítás kérdését járja körül, megpróbálva segítséget nyújtani a régi és új gazdáknak egyaránt.
Az E-KÖNYV az Ungerground Kiadónál jelent meg, itt elérhető.

ladune.jpg

 

English

Kedves Látogató! A friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Weblapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Megértettem és elfogadom