Dogheart - The Dog Expert

Nyitóoldal > Aktuális

Aktuális

Terelő tréning

Figyelem ! Kérjük figyelmesen elolvasni és betartani a lentieket !

covid.jpg
FIGYELEM !


Kérjük figyelmesen elolvasni és betartani a lentieket !

A Magyar Közlönyben megjelent hatályos kormányrendelet szerint tudjuk a foglalkozásokat folytatni.

Ideiglenes működési szabályok az új koronavírussal kapcsolatban életbe lépett különleges jogrend ideje alatt, mint egyéni szabadidősport tevékenység:

Mivel egyéni szabadidős tevékenységet végez a pályán egyedül tartózkodó személy, ezért ezt nem tiltja a rendelkezés, azonban:

- Az egyéni edzésen mindenki csak saját felelősségére, és a közegészségügyi-járványügyi szabályok maradéktalan betartása mellett vehet részt.

- kérjük, kísérő nélkül, NE csoportosan érkezzenek a pályára! Egy időben egy személy tartózkodhat az ingatlanon lévő gyakorlópályán, semmiféle csoportos jelenlét nem lehetséges. (közös háztartásban élő személy kísérő-sofőr jelenléte megengedett)

- az időpontok egyeztetésénél figyelemmel kell lennünk arra, hogy ne alakuljon ki csoportos társaság, várakozás, két személy között nem lehet átfedés, kérjük, aki végzett, ezt vegye figyelembe, és hagyja el a területet.

- akik jelen vannak, azoknak nyomatékosan KÖTELEZŐ a maszk szabályos használata szabadban is, kivéve amikor a pályán egyedül tartózkodik a kutyával.

- kérjük a kihelyezett fertőtlenítők aktív használatát, nyomatékosan kérjük a WC használat előtti és utáni fertőtlenítést  !
 

UPDATE ! 

A legújabb rendelkezéshez igazodva a részvétel lehetősége a következők szerint változik : 

Védettségi Igazolvánnyal rendelkezők csoportosan is jöhetnek,
a számukra egyeztetett időpontban ! 
Ennek hiányában a fent írt külön érkezés lehetséges.
A közös területeken a maszkviselés így is kötelező!

 
Vigyázzunk egymásra !

A részvételről naplót vezetünk.


Emlékeztető: bejelentkezés, időpont egyeztetés a hét minden napjára a 06-70-6108684 számon, vagy messengeren Kiss Barbaránál.

Kérjük mindannyiunk érdekében a fentiek maradéktalan betartását !

 komm-kelpie.jpg

komm-kennel1.jpg.

herdingcenter.jpg
Vár a terelőkutya iskola Budapest mellett, ahol bármilyen kutyával kipróbálhatjátok tehetségeteket, ügyességeteket.

szerkuty.jpg
A szeretet KUTYAiskolája a mindenféle erőszaktól mentes, szeretet alapú tanítás kérdését járja körül, megpróbálva segítséget nyújtani a régi és új gazdáknak egyaránt.
Az E-KÖNYV az Ungerground Kiadónál jelent meg, itt elérhető.

ladune.jpg

 

English

Kedves Látogató! A friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Weblapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Megértettem és elfogadom